KEMON Slovenija   K-NOW izobraževanje analiza-las-trikoloska-kamera Kisikova terapija v salonih ACTYVA trimuzijat logo  facebook icon

VELIAN COMPLEX

Natisni

Združili smo velecvetni lučnik (Verbascum Densiflorum) laški smilj (Helxcrisum Italicum), lan (Linum Usitatissimum) in barvilno pasjo kamilico (Anthemys Tinctoria). Nastal je Velian Complex, patentirana mešanica rastlinskih izvlečkov, ki je rezultat izčrpne znanstvene raziskave, v kateri so sodelovali Kemon, Vivacell Biotechnology (Denzlingen, Nemčija) in Univerza v Ferrari. Opravljene študije so dokazale, da imajo »posebne mešanice izvlečkov velecvetnega lučnika, laškega smilja, lana in barvilne pasje kamilice, ki jih prideluje Kemon pomembne protivnetne, antibakterijske in antioksidantne lastnosti« in da ima patentirana mešanica Velian Complex močan sinergistični učinek, ki daje boljše rezultate kot posamezni izvlečki.

Velian Complex_-_Pieghevole_ARTTECH_SLO_web2-1

pdfKATALOG VELIAN COMPLEX (datoteka pdf, velikost191 kb)

Uporaba v izdelkih

Septembra 2018 bomo Velian Complex začeli postopoma vključevati v formule naših izdelkov, da bi izboljšali njihovo učinkovitost in jih obogatili s pomembnimi antioksidantnimi, blažilnimi, pomirjujočimi in zaščitnimi lastnostmi.

Kemon Open Lab

Na umbrijskih gričih, v bližini naše tovarne, smo leta 2006 20 ha zemljišča namenili ekološki pridelavi. V našem »laboratoriju na prostem« tako že12 let intenzivno eksperimentiramo z rastlinami. In rezultati v kozmetiki so neverjetni.

Izbor rastlin, ekološka pridelava

Po dolgih študijah smo izbrali štiri rastline z blagodejnimi in pomirjujočimi lastnosti, ki so avtohtone, preproste in odporne, saj ne potrebujejo veliko vode. V našem Open Labu jih pridelujemo v skladu z zahtevami ekološkega kmetijstva. Njihovi izvlečki imajo izjemno močan sinergistični učinek, zaradi katerega je Kemon pridobil patent, ki potrjuje inovativnost raziskav in rezultatov.

Močan sinergistični učinek.

Dolgo in intenzivno eksperimentiranje z rastlinami.

Stiri rastline z blagodejnimi in pomirjujocimi lastnostmi.

Patent, ki potrjuje inovativnost raziskav in rezultatov.

BARVILNA PASJA KAMILICA
ANTHEMYS TINCTORIA
LAŠKI SMILJ
HELYCRISUM ITALICUM
LAN
LINUM USITATISSIMUM
VELECVETNI LUCNIK
VERBASCUM DENSIFLORUM

 kamilca

 smilj

 lan

 lucnik