KEMON Slovenija   K-NOW izobraževanje analiza-las-trikoloska-kamera Kisikova terapija v salonih ACTYVA trimuzijat logo  facebook icon

KIT UNAMY WAVE

Natisni

KIT UNAMY WAVE

1. KAJ JE

Tretma za kodranje las z dolgotrajnim učinkom, ki vam omogoča ustvarjanje mehkih, definiranih in elastičnih kodrov. Edinstvena formula za naravne, barvane ali občutljive lase.

wave

Set:

START SHAMPOO, šampon za pred umivanje v vrečki, 20 ml x 2

WAVE EQUALIZER, tekočina za izenačevanje poroznosti las, 50 ml

WAVE LOTION, losijon za kodranje, 125 ml

WAVE NEUTRALIZER, nevtralizator, 250 ml

2. LASTNOSTI

  • EDINSTVENA FORMULA
  • STORITEV KODRANJA Z DOLGOTRAJNIM UČINKOM
  • ZA MEHKE, DEFINIRANE IN ELASTIČNE KODRE
  • USTVARI VOLUMEN IN PODPORO PRIČESKI
  • BREZ TIOGLIKOLATA
  • BREZ AMONIJAKA
  • S PRIJETNIM VONJEM PO CITRUSIH
  • POPOLNO SPOŠTOVANJE LAS

3. NAČIN UPORABE

Faza 1: Diagnoza
Pred uporabo storitve Unamy Wave preverite, ali so lasje naravni, barvani ali občutljivi in preverite njihovo stopnjo poroznosti in preobčutljivosti. S stranko se pogovorite o predhodnih tehničnih postopkih.

Faza 2: Umivanje z Unamy Start Shampoo
Zmočite lase in nanesite šampon, nežno vmasirajte in dobro izperite. Namen je odstraniti kakršen koli presežek sebuma ali ostankov izdelkov za oblikovanje las, ki so bili predhodno uporabljeni pri pripravi las na tehnično obdelavo.

Faza 3: Priprava las z Unamy Wave Equalizer tekočino za izenačevanje poroznosti las
Nanesite tekočino in jo s česanjem enakomerno porazdelite po laseh. Unamy Wave Equalizer deluje selektivno na območjih z večjo občutljivostjo; varuje kapilarno strukturo z enotizacijo absorpcijske sposobnosti losjona za kodre Unamy Wave Lotion. Pustite delovati 3 minute in izperite. Pri občutljivih laseh je priporočljivo aplikacijo ponoviti z majhno količino proizvoda neposredno na najbolj poroznih območjih las brez izpiranja.

Faza 4: Navijanje
Začnite z navijanjem z uporabo pripomočkov in želene tehnike. Namen je lasem dati gibanje in pravo smer. Med navijanjem ne pretiravajte in uporabite ustrezne lističe, da zadržite konice v notranjosti navijalk. Med to fazo je pomembno, da ohranjate lase vlažne tako, da jih pršite z vodo.

Faza 5: Nanašanje Unamy Wave Lotion
Po končanem navijanju nanesite bombažni trak z vrvico po obrobi obraza. Stranki nadenite pregrinjalo za enkratno uporabo in na zadnjo stran glave naslonite zbiralnik za tekočino. Nanesite Unamy Wave Lotion neposredno na navijalke in pričnite na zadnji strani. Na koncu zamenjajte bombažni trak z vrvico in pokrijte s pvc kapo.

Faza 6: Čas delovanja

TIP LAS ČAS DELOVANJA
Naravni in odporni lasje  do 30 minut
Barvani lasje do 20 volumnov (6%)  do 20 minut
Občutljivi lasje, barvani do 30 volumnov ali s prameni do 50 %  do 10 minut
   

Po 5 minutah preizkusite delovanje Unamy Wave z nežnim odvijanjem ene navijalke. Pazite, da ne povlečete pramenov, preverite obliko in po potrebi spremenite čas nanosa.

Faza 7: Izpiranje
Ko se čas delovanja izteče, izpirajte 10 minut in pazljivo operite navijalko za navijalko.

Faza 8: Nanos Unamy Wave Neutralizer
Dobro obrišite lase in enakomerno nanesite Unamy Wave Neutralizer s pomočjo aplikatorja na vsako navijalko posebej. Pustite delovati 5 minut. Pazljivo odstranite navijalke, pričnite pri vrhu glave in pazite, da ne potegnete pramenov. Ponovno nanesite Unamy Wave Neutralizer, da bo izdelek dobro nanešen na lase. Pustite delovati dodatnih 5 minut.

Faza 9: Izpiranje
Dobro izperite. Po potrebi nanesite masko Unamy Home Care Mask, pustite delovati 5 minut in izperite.

Faza 10: Sušenje
Nadaljujte s sušenjem.