KEMON Slovenija   K-NOW izobraževanje analiza-las-trikoloska-kamera Kisikova terapija v salonih ACTYVA trimuzijat logo  facebook icon

KIT UNAMY TEXTURE

Natisni

KIT UNAMY TEXTURE

1. KAJ JE

Tretma za ondulacijo, brez nevtralizatorjev, ki v eni fazi ustvari naravne kodre, ki trajajo 4-6 tednov. Edinstvena formula za naravne, barvane ali občutljive lase.

texture

Set:

START SHAMPOO, šampon za pred umivanje v vrečki, 20 ml x 2

UNAMY TEXTURE, tekočina za ondulacijo las, 125 ml

2. LASTNOSTI

 • EDINSTVENA FORMULA
 • POL TRAJNA STORITEV
 • MEHKI, TONIRANI IN ELASTIČNI KODRI, KI TRAJAJO 4-6 TEDNOV
 • ENOSTAVNA IN HITRA SPREMEMBA OBLIKE
 • USTVARI VOLUMEN IN GIBANJE PRIČESKE
 • OLAJŠA OBLIKOVANJE PRIČESKE DOMA
 • BREZ NEVTRALIZATORJA
 • BREZ TIOGLIKOLATA
 • BREZ AMONIJAKA
 • S PRIJETNIM VONJEM CITRUSOV
 • S SPOŠTOVANJEM DO LAS

3. NAČIN UPORABE

 Faza1: Diagnoza
Pred uporabo storitve Unamy Texture preverite, ali so lasje naravni, barvani ali občutljivi in njihovo stopnjo poroznosti in preobčutljivosti. S stranko se pogovorite o predhodnih tehničnih postopkih.

Faza 2: Umivanje z Unamy Start Shampoo
Zmočite lase in nanesite šampon, nežno vmasirajte in dobro izperite. Namen je odstraniti kakršen koli presežek sebuma ali ostankov izdelkov za oblikovanje las, ki so bili predhodno uporabljeni pri pripravi las na tehnično obdelavo.

Faza 3: Navijanje
Začnite z navijanjem z uporabo pripomočkov in želene tehnike. Namen je lasem dati gibanje in pravo smer. Med navijanjem ne vlecite pramenov in uporabite temu namenjene lističe, da zadržite konice v navijalkah. Med to fazo je pomembno, da ohranjate lase vlažne tako, da jih pršite z vodo.

Faza 4: Nanos Unamy Texture
Po končanem navijanju nanesite bombažni trak z vrvico okrog obraza. Stranki nadenite pregrinjalo za enkratno uporabo in na zadnjo stran glave naslonite zbiralnik za tekočino. Nanesite Unamy Texture neposredno na navijalke in pričnite na zadnji strani. Na koncu zamenjajte bombažni trak z vrvico, uporabite pvc kapo za lase in vir toplote (hauba ali klimazon).

Faza 5: Čas delovanja

TIP LAS ČAS DELOVANJA Z VIROM TOPLOTE
Naravni in odporni lasje do 40 minut
Barvani lasje do 20 volumnov (6%) do 25 minut
Občutljivi lasje, barvani do 30 volumnov ali s prameni do 50 % do 15 minut
   

Po 5 minutah preizkusite delovanje Unamy Texture z nežnim odvijanjem ene navijalke. Pazite, da ne povlečete pramenov, preverite obliko in po potrebi spremenite čas nanosa.

Faza 6: Izpiranje
Ko se čas nanosa izteče, izpirajte 10 minut in pazljivo operite navijalko za navijalko. Pazljivo odstranite navijalke, pričnite pri vrhu glave in pazite, da ne potegnete pramenov. Nežno operite lase z Unamy Home Care Shampoo in izperite. Po potrebi nanesite masko Unamy Home Care Mask, pustite delovati 5 minut in izperite.

Faza 7: Sušenje
Nadaljujte s sušenjem.