KEMON Slovenija   K-NOW izobraževanje analiza-las-trikoloska-kamera Kisikova terapija v salonih ACTYVA trimuzijat logo  facebook icon

LUNEX RESTORE

Natisni

restore-lunexKAJ JE

Aditiv, ki se doda v izdelek za svetlenje in za odstranjevanje barve v micelarni raztopini z obnovitvenim in zaščitnim delovanjem. Posebej zasnovan za delovanje v sinergiji z izdelki sistema za svetlenje Lunex. Zaščiti in ohranja čvrsta lasna vlakna med postopkom svetlenja in odstranjevanja barve. Lase naredi močnejše, odpornejše pred lomljenjem med procesom svetlenja in kozmetično bolj sijoče ter obnovljene. Ne vpliva na potencial svetlenja mešanice izdelka, v katerega ga umešamo.

Embalaža: 500 ml steklenička z dozatorjem


Ključne sestavine

Bond Creator Complex
Ekskluzivni Bond Creator Complex (BCC)* je kompleks molekul prisotnih v naravi, ki v notranjosti lasu obnavlja disulfidne vezi. Njegovo delovanje obnove in zaščite las med procesom svetlenja las zmanjša stranske učinke svetlenja.

*BCC je prijavljen patent

zdrav-las

Zdrav las
Za zdrave lase so značilna čvrsta vlakna. Plasti keratina so med seboj povezane s kemičnimi vezmi, med katerimi je najpomembnejša disulfidna vez. Las je močan, sijoč; idealno stanje lasu za katerokoli storitev.

poskodovan-las Poškodovan las
Stres, kemični procesi, zunanji vplivi poškodujejo disulfidne vezi in spremenijo strukturo las. Las postane šibak, mat predvsem nalomljen. V takem stanju las se odsvetujejo dodatne
tehnične storitve.
delovanje-bbc Delovanje BCC
Bond Creator Complex obnavlja poškodovane disulfidne vezi, tako da ustvari nove in ojača kapilarno strukturo las.

UPORABA IN NAVODILA

Priprava

Odvijte pokrovček plastenke Lunex Restore in nanjo privijte dozirnik z nameščeno cevko ter se prepričajte, da je močno privit na plastenko. Stisnite plastenko in v dozator iztisnite potrebno količino Lunex Restore. Količina Lunex Restore je
izračunana glede na količino odstranjevalca barve in ne glede na količino mešanice.

Upoštevajte navedbe v spodnji razpredelnici za izračun pravilne količine Lunex Restore na podlagi uporabljenega izdelka:

lunex-restore-2

Izdelek za svetlenje zmešajte z oksidantom in dobro premešajte, da se ustvari homogena krema. Dvignite pokrovček dozirnika in prilijte odmerjeni del izdelka belilu, ki ste ga predhodno zmešali, ter s čopičem pomešajte, da dobite homogeno kremo. Začnite z nanašanjem.
Pomembno: potrebna količina izdelka Lunex Restore se izračuna glede na količino belila in ne glede na količino mešanice.

Toni svetlenja in čas učinkovanja

Lunex Restore ne spremeni časa učinkovanja belil in kreme Lunex, s katerim se zmeša. Upoštevajte navodila uporabljenega izdelka.