KEMON Slovenija   K-NOW izobraževanje analiza-las-trikoloska-kamera Kisikova terapija v salonih ACTYVA trimuzijat logo  facebook icon

LUNEX CLAY POWDER

Natisni

lunex-clay-powder-1

KAJ JE

Prah za svetlenje na osnovi gline, primeren za prostoročne tehnike, brez uporabe aluminijaste folije ali drugih pripomočkov.

Glina omogoča, da se izdelek dobro oprijema las, zaradi česar je nanos točen in natančen ter pod nadzorom. Rezultati so naravni in prilagodljivi.

Formula je že obogatena z Bond Creator Complex (BCC), ki naredi lase bolj močne, odporne proti lomljenju in kozmetično sijoče in negovane. Omogoča
svetlenje do 6 tonov.

Embalaža: 2 x samostoječa 400 g vrečka in merica

lunex-clay-powder-2

 

 

Bela glina
Zaradi svoje vpojne moči odstrani
nečistoče in pripravi lase na svetlenje.

Bond Creator Complex (BCC)
Zaščiti razbarvane lase in ojača njihovo
strukturo, tako da ponovno vzpostavi
poškodovane disulfidne vezi.

LASTNOSTI:

  • IZJEMNA NATANČNOST IN NADZOR
  • IDEALEN ZA PROSTOROČNE TEHNIKE
  • ZABRISANI IN NARAVNI REZULTATI
  • MAKSIMALNA ZAŠČITA LAS MED RAZBARVANJEM
  • PRILAGOLJIVE SIJOČE SVETLE BARVE


UPORABA IN NAVODILA:

Priprava:

Lunex Clay Powder pripravite z mešanjem:
ene merice Lunex Clay Powder, oz. 15 g, s 15-30 ml Uni. Color Oxi 10, 20, 30 in 40.

Količina Uni.Color Oxi je odvisna od konsistence mešanice, ki jo želite doseči.

Pomembno: formula je že obogatena z Bond Creator Complex in ji torej ni potrebno dodajati Lunex Restore, ki bi lahko spremenil teksturo mešanice in zmanjšal oprijem lasu, ki je bistven za svetlenje s prostoročno tehniko.

Moč in čas svetlenja

Svetlenje je odvisno od količine izdelka, ki ga nanesete na pramen in od uporabljenih volumnov Uni.Color Oxi: večja je količina izdelka in večji so uporabljeni volumni aktivatorja, intenzivnejše bo svetlenje.
Tekstura na osnovi gline se hitro posuši na površju, vendar znotraj še naprej deluje. Drugi prameni se zato ne umažejo, kar zagotavlja čiste in natančne rezultate ter obenem izjemno udobje.
Moč svetlenja preneha, ko se izdelek na laseh posuši. Zato je potrebno doseči želeni odtenek, preden se izdelek povsem posuši, saj prostoročna tehnika ne omogoča ponovnega nanosa na že posvetljene predele.
Svetlenje je postopno in čas delovanja se meri na pogled: ko dosežete želeni odtenek svetlenja, lase sperite.
Priporočeno je uporabiti Lunex Clay Powder z Uni.Color Oxi 30 in 40 vol., če želite posvetliti več kot 2 tona. Lunex Clay Powder se uporablja z Uni.Color Oxi 10 in 20 vol., če želite rahlo posvetlitev z naravnim izgledom.
Vedno upoštevajte stanje las, saj se lahko, kot pri vseh belilih, hitrost in moč svetlenja razlikujeta glede na poroznost, občutljivost in lastnosti las (naravne, barvane, trajno kodrane ali zravnane z likalnikom).

Primerno za naravne in barvane lase

1. Svetlenje s prostoročno tehniko
Nanašati začnite na tilniku in nadaljujte proti vrhu glave in pri tem vključite lase na zadnji strani glave. Izberite pramene, ki jih boste pobarvali in nanesite izdelek 1 cm od korena. S čopičem razmažite po zunanjem delu pramena in pri
tem ne pritiskajte. Posebna tekstura se bo oprijela površinskega dela pramena, ne da bi umazala spodnje lase. Večja je količina nanešenega izdelka na pramen, intenzivnejše bo svetlenje.