KEMON Slovenija   K-NOW izobraževanje analiza-las-trikoloska-kamera Kisikova terapija v salonih ACTYVA trimuzijat logo  facebook icon

LIDING

Natisni

liding-1

TUDI VSAKODNEVNA NEGA JE LAHKO POSEBNA

Lepotni rituali zasedajo v življenju vsake ženske posebno mesto.

Iz praktične potrebe – jutranja priprava na dan ali pred spanjem – se je zaradi razvoja kozmetike in spremenjenih življenjskih ritmov vsakodnevna nega postopoma razvila v prijeten ritual, ki si ga vsaka ženska prilagodi glede na svoje potrebe, navade in čas.

Lepotna rutina je poseben trenutek dneva in za mnogo žensk je tudi edini trenutek, ko si vzamejo čas zase. Tako postanejo kozmetika, rituali in tudi sam čas drobne pozornosti, ki si jih privoščite: da se nagradite po dolgem in napornem delovnem dnevu, da praznujete posebno lep trenutek ali da se enostavno malo pocrkljate.

Tudi pri negi las je pomembno in dragoceno takšno “nagrajevanje”. A ko gre za lase, se koncept razvajanja običajno povezuje z ekskluzivnostjo ali z nečim, kar si privoščimo “tu in tam”, medtem ko gledamo na šampon ali dnevno masko kot na nekaj praktičnega, in ne kot na ritual.

Vendar lahko ta vzorec spremenimo in poskrbimo, da postane tudi vsakodnevna nega posebna.

 

HAIR MOMENTS

Z linijo Liding odkrijte, kako lahko s preprostim šamponom ali sprejem za lažje razčesavanje razvajate čute vsak dan, tako doma kot v salonu.

Nega za lase postane zabavna in vabljiva: prijetnega vonja in inovativne teksture, s hitrimi in konkretnimi rezultati. Namenjena je vsakodnevni uporabi in dostopna tudi ženskam, ki imajo manj časa na razpolago ali ki želijo pametnejši pristop k lepoti.

Z linijo Liding ovrednotite vsako pranje in ga spremenite v razvajanje, vedno.

 

pdfKATALOG LIDING (datoteka pdf)

liding-2
Linija Liding naredi tudi vsakodnevno nego posebno.
Svoji skrbi za lase dodajte vrednost s privlačnimi izdelki, ki dajejo takojšnje rezultate.
Kot nagrada, ko primanjkuje časa ali darilo zase, ki si ga lahko podarite vsak dan.
 

liding-3PREDNOSTI LINIJE

Tekstura
Izdelki linije Liding se poigravajo z mehkimi, lahkimi, svežimi in igrivimi teksturami, ki vas vabijo k igri in eksperimentiranju.

Dišave
Sladke in privlačne vonjave vabijo k nanosu in razvajajo čute.

Embalaža
Embalaža je svežih pastelnih barv, ki pritegnejo pogled in vabijo k nakupu.

Segmentacija
Enostavna in ciljno usmerjena segmentacija omogoča praktično lepotno rutino, čeprav nudi rešitev za vse vrste las.

Poimenovanje
Imena izdelkov, ki nakazujejo končni rezultat, omogočajo jasno sporočilo in takojšnjo prepoznavnost izdelkov.

Učinkovitost
Vse formule linije Liding so narejene iz učinkovitega koktajla aktivnih sestavin, delujejo ciljno usmerjeno, učinkujejo takoj in nudijo vidne rezultate že po prvi uporabi.

Nežnost
Naši šamponi ne vsebujejo sulfatov (SLES in SLS), ampak učinkovite površinsko aktivne snovi, ki nežno očistijo kožo in ne poškodujejo hidrolipidnega plašča lasišča.

KLJUČNA SESTAVINA

Velian Complex
Leta 2006 smo v umbrijskih gričih v bližini naše tovarne 20 hektarjev zemlje namenili ekološkemu kmetijstvu.

V našem “laboratoriju na prostem” smo pričeli z dolgoletnim in intenzivnim eksperimentiranjem z rastlinami. Raziskave, ki potekajo še danes so prinesle neverjetne rezultate za kozmetiko.

Po dolgih študijah smo izbrali štiri rastline z blagodejnimi in pomirjujočimi lastnostmi, ki so avtohtone, odporne in ne potrebujejo veliko vode. Pridelane so v skladu z ekološkim kmetijstvom v našem Kemon Open Lab.

Velian Complex je kombinacija:

  • lučnika (Verbascum densiflorum), ki deluje blagodejno
  • laškega smilja (Helichrysum italicum), ki pomiri in osveži
  • lana (Linum usitatissimum), ki zaščiti in mehča
  • barvilne pasje kamilice (Anthemis tinctoria), ki deluje kot antioksidant

Ustvarili smo patentirano mešanico rastlinskih izvlečkov, ki je rezultat dolgoletnih znanstvenih raziskav, v katerih je Kemon sodeloval z Vivacell Biotechnology (Genzlingen, Nemčija) in Univerzo v Ferrari.

Patent

Opravljene študije so pokazale, da ima »posebna mešanica izvlečkov lučnika, laškega smilja, lana in barvilne pasje kamilice, ki so ekološko pridelani v našem Kemon Open Lab, izjemne protivnetne, antibakterijske in antioksidante lastnosti « in da ima patentirana mešanica Velian Complex močan sinergističen učinek, ki daje boljše rezultate kot vsota posameznih izvlečkov.

Velian-Complex

Ekološko pridelan laški smilj v našem Kemon Open Lab

 

liding-4 liding-5
Od leve proti desni, posušene zdravilne rastline, ki sestavljajo Velian Complex:
lučnik, lanena semena, barvilna pasja kamilica, smilj