KEMON Slovenija   K-NOW izobraževanje analiza-las-trikoloska-kamera Kisikova terapija v salonih ACTYVA trimuzijat logo  facebook icon

CRAMER COLOR

Natisni

RAZŠIRITE SVOJO CONO UDOBJA

Cramer Color je blagovna znamka, ki obstaja že od leta 1965. Predstavlja zgodovino barve v Kemonu, ki se obnavlja, širi in se vedno bolj uveljavlja kot zanesljiv partner pri varnem barvanju.

Z dodano tehnologijo barvanja ton na ton je Cramer Color postal celovit sistem, ki nudi odgovor na različne potrebe barvanja v salonu.

Dva izdelka z odtenki, ki se med seboj dopolnjujejo, kokosovo olje, s katerim je obogatena barvna krema in ekskluzivna tehnologija Ščita, omogočajo, da:
• razvijete številne različne možnosti salonskih storitev
• nudite popolno prekrivanje sivih las
• izbirate med neštetimi zanesljivimi in živahnimi odsevi
• zagotovite stranki zdrava in navlažena lasna vlakna
• dosežete neprekosljivo obstojnost barve.

S Cramer Color System postane vsak odtenek, vsaka storitev in vsaka predlagana barva enostavna in zanesljiva.

cramer 1
Zahvaljujoč ekskluzivni tehnologiji Ščita in kokosovemu olju lahko s Cramer Color System brez skrbi raziščete vsak odtenek,
obudite vsak odsev in personalizirate vsako barvo, saj bodo rezultati edinstveni in vedno popolni.

EN SISTEM, RAZLIČNE STORITVE, NEŠTETO ZANESLJIVIH ODTENKOV

Cramer Color System je celovit sistem dveh izdelkov, ki se dopolnjujeta in ki omogočata, da razširite ponudbo storitev, povezanih z barvanjem na enostaven in privlačen način.

cramer 2Ti dve različni tehnologiji barvanja, trajno in ton na ton, omogočata:

različne stopnje prekrivanja sivih las, od ekstremne do naravne;
storitev, ki deluje ob lasišču, po dolžinah in na konicah, zaščiti lase in omogoča
bolj bleščeče in obstojne rezultate;
personalizirano tonaliziranje za ohranjanje odseva;
• svetlenje do 5 tonov brez uporabe belila.

Bogata in raznovrstna paleta barv, ki vsebuje več kot 150 izjemno zanesljivih odtenkov omogoča maksimalno personaliziranje. Vsaka stranka lahko najde pravi odtenek zase, ki bo poudaril njeno polt in značilnosti.

 

 

6 naravnih serij, ki so rešitev za prekrivanje
tudi zelo težavnih las in nudijo širok spekter
pokrivnih nians s toplimi in mrzlimi podtoni.
cramer 3 cramer 4

EKSKLUZIVNA TEHNOLOGIJA ŠČITA ZA POPOLNE REZULTATE

Inovativna tehnologija Ščita deluje preko posebnih zaščitnih intermediatov, prisotnih v barvni kremi, ki preprečujejo prezgodno oksidacijo barvnih intermediatov.

To so zelo majhne molekule, ki se z oksidacijo razvijejo v večje strukture, oziroma v pravi pigment; tehnologija Ščita deluje tako, da imate, potem ko odmerite količino izdelka, dovolj časa, da ga zamešate in nanesete, preden začne kisik razvijati pigment: tako imajo majhni barvni intermediati več možnosti, da v večjem številu prodrejo globlje v strukturo las, kjer ostanejo ujeti, ko se spremenijo v pigment.

Hipotetičen prikaz
različnih dimenzij barvnih
intermediatov pred in po
oksidaciji.
cramer 5 cramer 6

Da bi ti majhni barvni intermediati lahko prodrli v lasna vlakna, zadostuje uravnotežena in nežna alkalna reakcija, ki zmanjša nabreklost kutikul in občutljivost las.

Lasna vlakna, ki so kompaktnejša in v notranjosti bogatejša s pigmentom bodo imela lepše in živahnejše odseve ter bolj svetlečo in obstojnejšo barvo.

KOKOSOVO OLJE ZA PRIJETNO BARVANJE IN POPOLNO PREKRIVNOST

Kokosovo olje je ključna sestavina, zaradi katere ima sistem Cramer Color prav posebne značilnosti.

V barvni kremi je kokosovo olje, ki ima nizko tališče in deluje kot antioksidant ter dodatno podpira tehnologijo Ščita: zaradi kokosovega olja je mešanje zelo hitro, saj se med mešanjem takoj ustvari tekoča in gladka zmes, ki se nanaša
enostavno in enakomerno. Ta posebna tekstura omogoča tudi dober oprijem in homogenost, ki sta potrebna za popolno prekrivnost.

Kremasta tekstura
Takojšnje mešanje
Enostaven in gladek nanos
Popolna prekrivnost
Navlaži lase in poudari barvo

cramer 7

Poleg tega je kokosovo olje bogato z lavrinsko kislino – trigliceridom, ki je po strukturi zelo podoben lasnim proteinom. Zato prodre globoko v notranjost kutikule in lase zaščiti pred poškodbami ter omogoča bolj intenzivno, živahno in obstojno barvo, lasna vlakna pa ostanejo zaščitena.

VELIAN COMPLEX: ZAŠČITI TUDI LASIŠČE

Leta 2006 smo v umbrijskih gričih, v bližini naše tovarne, 20 hektarjev zemlje namenili ekološkemu kmetijstvu.

Pričeli smo z dolgoletnim in intenzivnim preizkušnjam rastlin v našem “laboratoriju na prostem”. Raziskave, ki potekajo še danes prinašajo neverjetne rezultate za kozmetiko. Po dolgoletnih raziskavah smo izbrali štiri rastline z mehčalnimi in blagodejnimi lastnostmi, ki so avtohtone, stare in obstojne vrste, ki ne potrebujejo veliko vode in jih gojimo v skladu z ekološkim kmetijstvom v našem Kemon Open Labu.

velian-complex-logoVelian Complex vsebuje:

Velecvetni lučnik (Verbascum densiflorum): deluje blagodejno
Laški smilj (Helichrysum italicum): pomirja in osveži
Lan (Linum usitatissimum): ščiti in mehča
Barvilna pasja kamilica (Anthemis tinctoria): antioksidant

Ustvarili smo patentirano mešanico rastlinskih izvlečkov, ki je rezultat dolgoletnih znanstvenih raziskav, v katerih je Kemon sodeloval z Vivacell Biotechnology (Genzlingen, Nemčija) in Univerzo v Ferrari.

Novi Cramer Color System je obogaten s to pomembno sestavino, da bi še bolj zaščitili lasišče med celotnim postopkom barvanja.

Patent

Opravljene študije so pokazale, da ima »posebna mešanica izvlečkov velecvetnega lučnika, laškega smilja, lana in barvilne pasje kamilice, ki so ekološko pridelane v našem Kemon Open Lab izjemne protivnetne, antibakterijske in antioksidante lastnosti« in da ima patentirana mešanica Velian Complex močan sinergističen učinek, ki daje boljše rezultate kot vsota posameznih izvlečkov.
Novi Cramer Color System smo obogatili s to pomembno sestavino, da še bolj zaščitili lasišče med celotnim postopkom barvanja.

Od leve proti desni, posušene ekološke
zdravilne rastline, ki sestavljajo Velian
Complex: lučnik, lanena semena,
barvilna kamilica, smilj
cramer 8 cramer 9

cramer 10CRAMER COLOR SYSTEM V PONUDBI FRIZERSKIH STORITEV

Cramer Color System je zaradi svojih značilnosti pomemben zaveznik frizerja.
Uporabite ga lahko za večino klasičnih storitev barvanja, še posebej, ko stranke zahtevajo dobro prekrivnost sivih las in živahne odseve. V nadaljevanju so navedeni nekateri načini, kako čim bolj ovrednotiti ta izdelek in kako ga ponuditi strankam preko enostavnih in privlačnih storitev.

 

Barva s kokosovim oljem

Če se želite na enostaven in učinkovit način razlikovati od drugih in prenoviti najbolj klasične storitve barvanja, izpostavite ključno sestavino. Kokosovo olje je znano predvsem zato, ker zagotavlja mehkobo, zaščito in lesk. Izdelek s kokosovim oljem je bogat in zelo negovalen.

Re-toning brez amoniaka

Uporabite Cramer Color tone-on-tone z Uni.Color Oxi 6 vol., če želite ponovno vrniti ton in odsev barvanim lasem. Hitra in dostopna storitev, ki jo lahko predlagate med dvema storitvama barvanja, da se ohrani živahen in intenziven odsev.

Barva s kokosovim oljem + Re-toning brez amoniaka

Uporaba Cramer Color permanent ob lasišču in tone-on-tone po dolžinah in konicah zagotavlja dolgo obstojno barvo z izjemnim sijajem ter ne škoduje lasem.
Kombinacija obeh predlogov nudi popolno in drugačno storitev.

Barva z ekstremno prekrivnostjo

S serijama Super naravni in Super naravni nordijski je mogoče ponuditi storitev, namenjeno vsem strankam, ki želijo vidne rezultate ali ki so vedno imele težave s prekrivanjem ter jim zagotoviti možnost izbire med bolj toplimi in hladnimi odsevi.

Naravna barva

Strankam, ki jim je pomemben lesk ali ki ne želijo imeti tako vidnega narastka lahko nanesete odtenek tone-on-tone z Uni.Color Oxi 16 vol., ne da bi jih mešali z naravno osnovo.

Prekrivanje prvih sivih las

S Cramer Color tone-on-tone in Uni.Color Oxi 6 vol. lahko ponudite dostopno storitev, ki je v celoti namenjena strankam, ki se za barvanje odločijo zaradi prvih sivih las. Odsevi bodo naravni in živahni, narastek pa na kratek rok skoraj neopazen.

Moško barvanje

Serija Naravnih sivih hitro zakrije bele lase. Rezultat je nekoliko osivela barva.

Serija svetlečih

Uporaba serije Svetlečih je idealna, če želite poudariti odseve in tonalizirati blond lase; posebna sestava serije poudari lesk in zagotovi sijoče rezultate tudi na obdelanih dolžinah in konicah.

Blond Deco-Free

S serijo Ultra blond lahko posvetlite in tonalizirate v enem koraku. Dosegli boste popolno sijočo blond barvo, ne da bi bilo potrebno razbarvati. To je storitev, za katero je potrebna točna diagnoza las in osnovne barve, vendar ki lahko resnično predstavlja dobro alternativo belilu, tudi na bolj občutljivih laseh.

   

CRAMER COLOR PERMANENT HAIR COLOR

Natisni

cramer 11

IZDELEK

Trajna barva kremaste teksture v 100 ml tubi. Zagotavlja dolgotrajne in brezkompromisne rezultate ter maksimalno prekrivanje sivih las, tudi v primeru težavnih in žimastih las.

Na voljo je 109 odtenkov, ki se med seboj mešajo in so razdeljeni v 24 barvnih serij. Paleta barv je bogata in raznovrstna, nudi rešitev za vsako potrebno in barvne značilnosti stranke.

Izdelek je popoln, saj je izjemno zvest barvni karti in z njim lahko dosežete brezhibne odtenke in odseve.

Rezultat

 • 100% PREKRIVANJE SIVIH LAS, TUDI NAJBOLJ TEŽAVNIH IN ŽIMASTIH
 • ENAKOMERNE BARVE OD KORENOV DO KONIC
 • DOLGOTRAJNA OBSTOJNOST BARVE
 • IZJEMEN SIJAJ
 • ZAGOTOVLJENI REZULZAZI
 • SVETLENJE DO 5 TONOV Z ULTRA BLOND
velian-complex-logo cramer 12

 cramer 13

   

CRAMER COLOR TONE-ON-TONE HAIR COLOR

Natisni

cramer 14

IZDELEK

Barva ton na ton brez amonijaka s kremasto teksturo za prijetno in nežno barvanje, ki ne poškoduje strukture las. Lasje so vedno sijoči in enostavni za česanje.

Sestavljen je iz 49 odtenkov, ki se med seboj mešajo in razdeljen v 16 barvnih serij v 100 ml tubi.

Izdelek omogoča nežne odseve in manj viden narastek. Vsi odtenki delujejo z neposrednim prekrivanjem; dosežete lahko tudi intenzivne in živahne rezultate, ker delujejo v sinergiji s Cramer Color permanent hair color.

Rezultat

 • DVA AKTIVATORJA – DVA RAZLIČNA REZULTATA
 • UNI.COLOR OXI 6 VOL. ZA:
 • NEŽNO TONALIZIRANJE
 • BARVE, ZARADI KATERIH JE MANJ VIDEN NATASTEK
 • ZAKRIVANJE SIVIH LAS DO 30%
 • MOŠKO BARVANJE
 • IZJEMEN SIJAJ S SERIJO ILLUMINANTI
 • UNI.COLOR OXI 16 VOL. ZA:
 • ODLOČNE SPREMEMBE ODSEVA
 • SVETLENJE DO ENEGA TONA
 • PREKRIVANJE SIVIH LAS DO 70%
 • MOŠKO BARVANJE S POPOLNIM PREKRIVANJEM

 

velian-complex-logo cramer 15
cramer 16