KEMON Slovenija   K-NOW izobraževanje analiza-las-trikoloska-kamera Kisikova terapija v salonih ACTYVA trimuzijat logo  facebook icon

ACTYVA

Natisni


logo-kemon-actyva

Funkcionalnost in inovativnost
mehkoba in tradicija

 

pdfKATALOG KEMON ACTYVA
(datoteka pdf, velikost5,5 MB)

 

pdfKAKO... PRIROCNIK GEST INPROFESIONALNIH STORITEV
(datoteka pdf, velikost2MB)

actyva 1
Tanka črta med znanostjo in naravo
 

PREFINJENA LINIJA MED ZNANOSTJO IN NARAVO

Linija Actyva je bila zasnovana leta 1978 z namenom, da bi poklic frizerja obogatili z dodano vrednostjo. Oblikovana je na podlagi “rezultatov dolgotrajnih študij” in “sestavljena iz niza kozmetičnih preparatov pretežno naravnega izvora” (Actyva, Guida pratica per il coiffeur, San Giustino, 1978).
Inovativnost in predanost frizerskemu poklicu, ki sta zaznamovali znamko ob njeni ustanovitvi, ostajata njen temelj tudi danes: Actyva tako tudi danes ostaja specializirana linija izdelkov, ki lahko zadostijo vsakovrstnim potrebam strank,  s postopki diagnosticiranja in uporabe, ki narekujejo izdelavo prefinjenih in tehnološko izpopolnjenih izdelkov. Tudi z vidika uporabljenih sestavin ostaja vodilo znamke od njenega nastanka dalje nespremenjeno: Actyva je še vedno “prefinjena linija med znanostjo in naravo”,  ki znanost in naravo raje kot razdvaja združuje ter jima priznava vlogo dveh temeljev kakovostne kozmetike.

Actyva temelji na ravnovesju, predstavlja usklajenost med naravo, ki jo koristimo za poudarek lepote, in znanstvenimi raziskavi, ki se poslužujejo naravnih dobrin za izdelavo dragocenih sestavin kozmetičnih preparatov: iz naravnih sestavin izvlečejo njihove učinkovine v ustreznih količinah za pripravo posameznih formul in jih tako naredijo neverjetno učinkovite.

NOVI LEPOTNI STANDARDI

Z linijo Actyva obnavljamo naša prizadevanja za  izdelavo naprednejših profesionalnih kozmetičnih izdelkov, ki bi bili učinkovitejši in trajnostni.
Vse formule odlikuje certifikat “Green&Clean Cosmetics”, standard, ki mu zavestno sledimo na podlagi lastne pobude, z namenom opredelitve visokih standardov, ki vodijo naše raziskave in razvoj vsej izdelkov kozmetične linije Actyva.

green-clean-cosmetics-logo
Postopki temeljijo na treh temeljnih stebrih: preglednost, zasnova Green&Clean, trajnost in varnost,  tako za naravo kot za uporabnika.

actyva-bellessere

JASNA IN RAZUMLJIVA KOMUNIKACIJA

Ravno z namenom promovirati jasno in razumljivo komunikacijo, ki bi bila blizu vsem uporabnikom, smo se odločili za oblikovanje prijaznejše, "sporočilne"embalaže, kar nam je uspelo z uporabo simbolov, ki predstavljajo temeljne značilnosti linije Actyva.

naravne-sestavine Formule temeljijo na visokem odstotku sestavin naravnega izvora.
vegan-formulation Brez sestavin živalskega izvora in genetsko spremenjenih sestavin.
velian-complex Izvlečki lokalno in ekološko gojenih zdravilnih rastlin zagotavljajo na otip mehko kožo, hkrati pa ji nudijo zaščito pred različnimi dejavniki.
dermatolgically-tested Nežne formule, primerne za še tako občutljivo kožo.
biobased-packaging Trajnostna embalaža, izdelana iz sladkornega trsa, prispeva k zmanjševanju emisij toplogrednih plinov.
100-green-energy Čista energija iz obnovljivih energijskih virov prispeva k zmanjševanju negativnih vplivov na naš planet.

 

KAKO BRATI NAŠE OZNAKE

Da bi sestavine, ki jih vsebujejo naši izdelki, kar najbolj približaliuporabnikom, smo se odločili navesti sestavine naravnega izvora in izvlečke rastlin v zeleni barvi,  sestavine ekološkepridelave pa dodatno označiti z zvezdico. Preostale sestavine, ki so navedene na etiketi v črni barvi, so sad znanstvenih raziskav, in so bile natančno izbrane z namenom ustvariti mešanico aktivnih učinkovin in s tem formulo posameznega izdelka narediti kar najučinkovitejšo.

actyva sestavine 1 actyva sestavine 2
     

Linije izdelkov ACTYVA

dobro počutje

sijoča barva

volumen in moč

sončna linija

hranilnost

 logo actyva belessere  logo actyva colore brillante  logo actyva volume corposita  logo actyva linfa solare  logo actyva-nutrizione
Lepota in blagostanje
Telo in lasje 
Sijaj
Barvani lasje 
Polnost
Tanki lasje 
 Lepota in poletna UV zaščita
Telo in lasje
 Nahranitev
Suhi lasje

 

 

 

 

 

neubogljivi lasje

nova vlakna

p faktor 

Posebnosti 

O 2
 logo actyva disciplina  logo actyva nuova fibra logo actyva p factor  logo actyva specifici  logo actyva-o2
 Ukrotitev
Skrepani lasje
Odpornost
Poškodovani lasje 
 Tretma preprečevanja in zdravljenja izpadanja las ali plešavosti  Tretma zdravljenja nepravilnosti, anomalij lasišča  Kisikova terapija
Lasišče in lasje

 

 

actyva-strokovni-salon

KISIKOVA TERAPIJA

PRENOS AKTIVNIH UČINKOVIN Z INFUZIJO KISIKA

Infuzija kisika deluje kot »ojačevalec« vnesenih aktivnih učinkovin, medtem ko uporabljeni specifični izdelki delujejo kot antioksidanti in zmanjšujejo oksidativni stres. Ta sinergija prinaša številne koristi na področju kozmetike in trihologije:

  • izboljša absorpcijo aktivnih učinkovin skozi kožo,
  • poveča učinkovitost izdelkov, vključuje ali nadomesti ročno masažo in vam tako omogoča, da strokovno opravite specifično nego za različne potrebe kože in las,
  • povečuje učinek zdravljenja glavnih nepravilnosti lasišča in las.

Preberi več >>

 slika kamera

ANALIZA LAS IN LASIŠČA S TRIKOLOŠKO KAMERO

PREDNOSTI TRIKOLOŠKE KAMERE

  • enostaven pripomoček, povezovalen s stranko, zelo profesionalen,
  • poenostavi pogovor in odnos s stranko, ter odnos manj izkušenih  frizerjev z novimi strankami,
  • stranka je vključena med procesom analize,
  • izvajalec je voden korak za korakom
  • aplikacija vodi izvajalca k opisovanju rezultata nege las pri stranki in karakteristike izdelkov svetovanih v salonu in nega na domu

Oglej si SALONE ACTYVA s trikološko kamero >>