KEMON Slovenija   K-NOW izobraževanje analiza-las-trikoloska-kamera Kisikova terapija v salonih ACTYVA trimuzijat logo  facebook icon

Actyva Cute Sana Gel Base finalist na podelitvi nagrad COSMOPROF ASIA AWARDS 2019

Natisni

Inovativni izdelek, ki je bil septembra vključen v obnovljeno linijo Specifici Cute, je uvrščen med 4 finaliste v kategoriji Hair Product


Actyva Cute Sana Gel Base je uvrščen med finaliste v kategoriji Hair Product na podelitvi nagrad Cosmoprof Asia Awards. Septembra je bil lansiran na trg kot del prenovljene linije Actyva Specifici Cute. Formula je 95% naravnega izvora, obogatena z Velian Complexom (Kemonova patentirana mešanica rastlinskih izvlečkov lučnika, smilja, lana in barvilne pasje kamilice) in sokom vinske trte, ki je znan po prebiotičnem delovanju. Novi tretma nahrani in stimulira celice na lasišču, poskrbi za elastičnost in navlaženost lasišča ter pozitivno vpliva na našo naravno mikrofloro. Cute Sana Gel Base se lahko zmeša s koncentrati Specifici scalp care. Vsak koncentrat je namenjen lajšanju specifičnih težav na lasišču, zato so tretmaji prilagojeni točno določenemu stanju lasišča, kot je na primer suho lasišče, prhljaj, prekomerno izločanje loja in preobčutljivost. Klinične študije so dokazale učinkovitost tretmajev.

Na prireditvi Cosmoprof Asia Awards bodo priznanja prejela najboljša podjetja in najzanimivejše blagovne znamke ter izdelki. Letošnjo žirijo sestavljajo strokovnjaki s področja frizerstva in vplivne osebnosti na svetovni ravni. Počastili bodo napredne inovacije in lepoto. Žiranti bodo ocenjevali blagovne znamke na splošno, osredotočili se bodo na učinkovitost komunikacije, trženja in kampanj na družabnih omrežjih ter na predstavitev embalaže/blagovne znamke. Upoštevali bodo tudi, kako lansiranje produktov koristi uporabnikom in ali izpolnjuje prave zahteve.

Prireditev, na kateri bodo proglašeni zmagovalci bo potekala 13. novembra v Konferenčnem in prireditvenem centru v Hong Kongu (HKCEC).

Actyva-Cute-Sana-Gel-Base-award